0299 - 79 92 46

Letselschade advocaat nodig in Purmerend?

Arbeidsongeschikt na bedrijfsongeval in Purmerend?

Bent u betrokken bij een ongeluk op het werk? Tijdens werktijden is uw werkgever verantwoordelijk voor uw veiligheid. Dus, mits u zelf de veiligheidsregels in acht neemt, is uw baas aansprakelijk als er iets met u gebeurt. Als u letselschade heeft opgelopen door een bedrijfsongeval kunnen wij u helpen bij de schadezaak. U kunt wellicht tijdelijk niet meer werken, waardoor u inkomsten mis loopt. Ook maakt u reiskosten en (onverzekerde) ziektekosten. Dit zijn allemaal schadeposten die u kunt verhalen op uw werkgever, indien er aansprakelijkheid bestaat.

Laat ons u helpen bij uw schadeclaim. Wij stellen de aansprakelijkheid vast en stellen de hoogte van de schadeclaim vast. Zonder professionele juridische hulp krijgt u waarschijnlijk niet waar u recht op heeft. Wij strijden voor u om te zorgen dat u de juiste vergoeding krijgt.

Soorten arbeidsongevallen

Denk bij een bedrijfsongeval niet alleen aan een ongeluk op de bouwplaats, ook in de horeca komen veel arbeidsongevallen voor. Maar ook letsel door jarenlang een slechte houding dankzij verkeerde arbeidsomstandigheden kan vallen onder een arbeidsongeval. Wilt u weten of uw letselschade als bedrijfsongeval kan worden aangemerkt? Neem dan in Purmerend en in de wijde omgeving van Purmerend vrijblijvend contact met ons op.

Kosteloze rechtshulp

Juridische rechtshulp bij letselschade is vrijwel altijd kosteloos voor het slachtoffer. De kosten voor uw advocaat worden namelijk, indien er aansprakelijkheid bestaat, verhaald op de andere partij. U heeft er zelf dan dus geen kosten van. In Purmerend kunt u onze juridische hulp inschakelen. We staan voor u klaar!

Rob Vermeeren

Rob Vermeeren

Uw letselschade advocaat

Heeft u letsel opgelopen bij een ongeval in het verkeer, tijdens werk, sport of op school? Door medische fouten of bij geweld? Neem contact op met De Letselschade Raetsman en we zullen er alles aan doen om uw schade vergoed te krijgen, zodat u uw leven weer op kunt pakken.

Met het ASP lidmaatschap van mr. R.H. Vermeeren heeft De Letselschade Raetsman zich verplicht geen zaken voor verzekeraars te zullen doen en alleen op te treden voor slachtoffers van letselschade. De toelatingseisen zijn nog strenger dan bij de LSA en het lidmaatschap biedt de mogelijkheid tot voortdurende bijscholing op specifieke slachtofferaspecten bij letselschade.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Kosteloos advies
  • Optimale belangenbehartiging
  • Heldere en persoonlijke communicatie

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialismen

• Medische fouten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Werkgebied

Purmerend, Edam, Volendam, Middenbeemster, Monnickendam, Oosthuizen, De Rijp, Zaandam, Zaanstad, Wormer en Wormerveer.

Hoofdvestiging

Menu Title