085 - 580 40 54

Letselschade advocaat nodig in Purmerend?

Arbeidsongeschikt na bedrijfsongeval in Purmerend?

Bent u betrokken bij een ongeluk op het werk? Tijdens werktijden is uw werkgever verantwoordelijk voor uw veiligheid. Dus, mits u zelf de veiligheidsregels in acht neemt, is uw baas aansprakelijk als er iets met u gebeurt. Als u letselschade heeft opgelopen door een bedrijfsongeval kunnen wij u helpen bij de schadezaak. U kunt wellicht tijdelijk niet meer werken, waardoor u inkomsten mis loopt. Ook maakt u reiskosten en (onverzekerde) ziektekosten. Dit zijn allemaal schadeposten die u kunt verhalen op uw werkgever, indien er aansprakelijkheid bestaat.

Laat ons u helpen bij uw schadeclaim. Wij stellen de aansprakelijkheid vast en stellen de hoogte van de schadeclaim vast. Zonder professionele juridische hulp krijgt u waarschijnlijk niet waar u recht op heeft. Wij strijden voor u om te zorgen dat u de juiste vergoeding krijgt.

Soorten arbeidsongevallen

Denk bij een bedrijfsongeval niet alleen aan een ongeluk op de bouwplaats, ook in de horeca komen veel arbeidsongevallen voor. Maar ook letsel door jarenlang een slechte houding dankzij verkeerde arbeidsomstandigheden kan vallen onder een arbeidsongeval. Wilt u weten of uw letselschade als bedrijfsongeval kan worden aangemerkt? Neem dan in Purmerend en in de wijde omgeving van Purmerend vrijblijvend contact met ons op.

Kosteloze rechtshulp

Juridische rechtshulp bij letselschade is vrijwel altijd kosteloos voor het slachtoffer. De kosten voor uw advocaat worden namelijk, indien er aansprakelijkheid bestaat, verhaald op de andere partij. U heeft er zelf dan dus geen kosten van. In Purmerend kunt u onze juridische hulp inschakelen. We staan voor u klaar!

 

Jaap Eerdmans

Jaap Eerdmans

Uw letselschade advocaat

Jaap Eerdmans studeerde Rechten aan de Universiteit van Utrecht en begon daarna al snel als letselschadecoördinator bij Woudsend Verzekeringen. In 2002 is hij in Amsterdam beëdigd als advocaat. Hij ging daarna direct aan de slag als letselschade advocaat en behaalde drie postacademische opleidingen:

 • LSA/Grotius specialistenopleiding Personenschade
 • Grotius specialistenopleiding Onderneming & Aansprakelijkheid
 • Grotius specialistenopleiding Arbeidsrecht
 • Eerdmans Advocatuur staat voor openheid, oprechtheid en een praktische aanpak. Als het moet procedeert Eerdmans Advocatuur door tot de hoogste rechter.

   

  Waarom Eerdmans Advocatuur?

  • Voldoet aan de strenge eisen van het LSA-keurmerk
  • Optimale belangenbehartiging
  • Heldere en persoonlijke communicatie

  Afspraak inplannen

  Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

  shortcodeCommand = [bono_form]
  Ochtend
  Middag
  Avond

  Specialismen

  Medische fouten
  Verkeersongevallen
  Bedrijfsongevallen
  • Geweldsdelicten
  • Productiefouten

  Werkgebied

  Purmerend, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Lelystad, Zeewolde en omgeving.

  Hoofdvestiging