085 - 580 40 54

Letselschade advocaat nodig in Purmerend?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval vaststellen Purmerend

U bevindt zich in een lastige situatie. U bent van de trap gevallen tijdens uw werk en heeft daarbij aardig wat letselschade opgelopen. U bent betrokken bij een bedrijfsongeval en weet niet wat u moet doen. U kunt daarnaast tijdelijk niet werken, waardoor een verlies aan inkomen ontstaat. Wie is schuldig aan het ongeval en moet de schade vergoeden? In veel situaties is het lastig de schuldige aan te wijzen. Had de werkgever moeten zorgen voor extra veiligheidsmaatregelen of had u gewoon beter op moeten letten?

Aansprakelijkheid werkgever

Gelukkig zijn er in Nederland duidelijke regelingen omtrent aansprakelijkheid bij bedrijfsongevallen. In veel gevallen is de werkgever aansprakelijk en had hij of zij meer veiligheidsmaatregelen moeten nemen. Als u van de trap valt, dan had de werkgever bijvoorbeeld moeten zorgen voor antislip strippen of betere werkschoenen. Vaak is de werkgever goed op de hoogte van de regelingen en zal hij of zij zich goed verzekeren. Als blijkt dat het ongeluk plaats vond tijdens werkzaamheden en de werkgever meer maatregelen had kunnen treffen om het ongeluk te voorkomen, dan wordt de werkgever aansprakelijk gesteld.

Hulp bij werkgever aansprakelijk stellen

In Purmerend kunt u voor juridische ondersteuning bij een bedrijfsongeval terecht bij Eerdmans Advocatuur B.V.. Wij kunnen u helpen uw werkgever aansprakelijk te stellen voor het arbeidsongeval. Wilt u weten wat u van ons kunt verwachten? Neem contact met ons op via 085 - 580 40 54 of vul het contactformulier in.

 

Jaap Eerdmans

Jaap Eerdmans

Uw letselschade advocaat

Jaap Eerdmans studeerde Rechten aan de Universiteit van Utrecht en begon daarna al snel als letselschadecoördinator bij Woudsend Verzekeringen. In 2002 is hij in Amsterdam beëdigd als advocaat. Hij ging daarna direct aan de slag als letselschade advocaat en behaalde drie postacademische opleidingen:

 • LSA/Grotius specialistenopleiding Personenschade
 • Grotius specialistenopleiding Onderneming & Aansprakelijkheid
 • Grotius specialistenopleiding Arbeidsrecht
 • Eerdmans Advocatuur staat voor openheid, oprechtheid en een praktische aanpak. Als het moet procedeert Eerdmans Advocatuur door tot de hoogste rechter.

   

  Waarom Eerdmans Advocatuur?

  • Voldoet aan de strenge eisen van het LSA-keurmerk
  • Optimale belangenbehartiging
  • Heldere en persoonlijke communicatie

  Afspraak inplannen

  Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

  shortcodeCommand = [bono_form]
  Ochtend
  Middag
  Avond

  Specialismen

  Medische fouten
  Verkeersongevallen
  Bedrijfsongevallen
  • Geweldsdelicten
  • Productiefouten

  Werkgebied

  Purmerend, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Lelystad, Zeewolde en omgeving.

  Hoofdvestiging