0299 - 79 92 46

Letselschade advocaat nodig in Purmerend?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval vaststellen Purmerend

U bevindt zich in een lastige situatie. U bent van de trap gevallen tijdens uw werk en heeft daarbij aardig wat letselschade opgelopen. U bent betrokken bij een bedrijfsongeval en weet niet wat u moet doen. U kunt daarnaast tijdelijk niet werken, waardoor een verlies aan inkomen ontstaat. Wie is schuldig aan het ongeval en moet de schade vergoeden? In veel situaties is het lastig de schuldige aan te wijzen. Had de werkgever moeten zorgen voor extra veiligheidsmaatregelen of had u gewoon beter op moeten letten?

Aansprakelijkheid werkgever

Gelukkig zijn er in Nederland duidelijke regelingen omtrent aansprakelijkheid bij bedrijfsongevallen. In veel gevallen is de werkgever aansprakelijk en had hij of zij meer veiligheidsmaatregelen moeten nemen. Als u van de trap valt, dan had de werkgever bijvoorbeeld moeten zorgen voor antislip strippen of betere werkschoenen. Vaak is de werkgever goed op de hoogte van de regelingen en zal hij of zij zich goed verzekeren. Als blijkt dat het ongeluk plaats vond tijdens werkzaamheden en de werkgever meer maatregelen had kunnen treffen om het ongeluk te voorkomen, dan wordt de werkgever aansprakelijk gesteld.

Hulp bij werkgever aansprakelijk stellen

In Purmerend kunt u voor juridische ondersteuning bij een bedrijfsongeval terecht bij De Letselschade Raetsman. Wij kunnen u helpen uw werkgever aansprakelijk te stellen voor het arbeidsongeval. Wilt u weten wat u van ons kunt verwachten? Neem contact met ons op via 0299 - 79 92 46 of vul het contactformulier in.

Rob Vermeeren

Rob Vermeeren

Uw letselschade advocaat

Heeft u letsel opgelopen bij een ongeval in het verkeer, tijdens werk, sport of op school? Door medische fouten of bij geweld? Neem contact op met De Letselschade Raetsman en we zullen er alles aan doen om uw schade vergoed te krijgen, zodat u uw leven weer op kunt pakken.

Met het ASP lidmaatschap van mr. R.H. Vermeeren heeft De Letselschade Raetsman zich verplicht geen zaken voor verzekeraars te zullen doen en alleen op te treden voor slachtoffers van letselschade. De toelatingseisen zijn nog strenger dan bij de LSA en het lidmaatschap biedt de mogelijkheid tot voortdurende bijscholing op specifieke slachtofferaspecten bij letselschade.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Kosteloos advies
  • Optimale belangenbehartiging
  • Heldere en persoonlijke communicatie

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialismen

• Medische fouten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Werkgebied

Purmerend, Edam, Volendam, Middenbeemster, Monnickendam, Oosthuizen, De Rijp, Zaandam, Zaanstad, Wormer en Wormerveer.

Hoofdvestiging

Menu Title