0299 - 79 92 46

Letselschade advocaat nodig in Purmerend?

Slachtoffer van medische fout in Purmerend?

Een medische fout kan naast nieuwe fysieke of mentale ongemakken een flinke hoeveelheid frustratie en verdriet met zich meebrengen. Net op het moment dat u ervan uitging dat uw kwaal verholpen zou worden het nieuws krijgen dat er iets is misgegaan bij de diagnose of de remedie, is ongetwijfeld een enorme tegenvaller. Als de medische fout komt door nalatigheid: u heeft recht op een schadevergoeding en eventueel smartengeld die de medische fout compenseert.

Waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Hoewel er in de medische wereld vaak gedegen opgeleide en zeer capabele mensen werkzaam zijn, is het ook voor hen mogelijk een fout te maken. Als u zelf letselschade heeft ondervonden van een medische fout, kunt u in Purmerend of de omgeving van Purmerend terecht bij De Letselschade Raetsman.

Letselschade na medische fout, een langdurig proces

Uw letselschade advocaat in Purmerend zal het gehele juridische proces na een medische fout op zich nemen, om uw schadevergoeding veilig te stellen. Dit proces is zeer complex. Er moet voldoende bewijslast verzameld worden en vaak krijgt u te maken met doktoren of chirurgen die weigeren hun fout te erkennen. Wij nemen u in de regio Purmerend alle zorgen omtrent het letselschadeproces uit handen!

Rob Vermeeren

Rob Vermeeren

Uw letselschade advocaat

Heeft u letsel opgelopen bij een ongeval in het verkeer, tijdens werk, sport of op school? Door medische fouten of bij geweld? Neem contact op met De Letselschade Raetsman en we zullen er alles aan doen om uw schade vergoed te krijgen, zodat u uw leven weer op kunt pakken.

Met het ASP lidmaatschap van mr. R.H. Vermeeren heeft De Letselschade Raetsman zich verplicht geen zaken voor verzekeraars te zullen doen en alleen op te treden voor slachtoffers van letselschade. De toelatingseisen zijn nog strenger dan bij de LSA en het lidmaatschap biedt de mogelijkheid tot voortdurende bijscholing op specifieke slachtofferaspecten bij letselschade.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Kosteloos advies
  • Optimale belangenbehartiging
  • Heldere en persoonlijke communicatie

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialismen

• Medische fouten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Werkgebied

Purmerend, Edam, Volendam, Middenbeemster, Monnickendam, Oosthuizen, De Rijp, Zaandam, Zaanstad, Wormer en Wormerveer.

Hoofdvestiging

Menu Title