085 - 580 40 54

Letselschade advocaat nodig in Purmerend?

Slachtoffer van medische fout in Purmerend?

Een medische fout kan naast nieuwe fysieke of mentale ongemakken een flinke hoeveelheid frustratie en verdriet met zich meebrengen. Net op het moment dat u ervan uitging dat uw kwaal verholpen zou worden het nieuws krijgen dat er iets is misgegaan bij de diagnose of de remedie, is ongetwijfeld een enorme tegenvaller. Als de medische fout komt door nalatigheid: u heeft recht op een schadevergoeding en eventueel smartengeld die de medische fout compenseert.

Waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Hoewel er in de medische wereld vaak gedegen opgeleide en zeer capabele mensen werkzaam zijn, is het ook voor hen mogelijk een fout te maken. Als u zelf letselschade heeft ondervonden van een medische fout, kunt u in Purmerend of de omgeving van Purmerend terecht bij Eerdmans Advocatuur B.V..

Letselschade na medische fout, een langdurig proces

Uw letselschade advocaat in Purmerend zal het gehele juridische proces na een medische fout op zich nemen, om uw schadevergoeding veilig te stellen. Dit proces is zeer complex. Er moet voldoende bewijslast verzameld worden en vaak krijgt u te maken met doktoren of chirurgen die weigeren hun fout te erkennen. Wij nemen u in de regio Purmerend alle zorgen omtrent het letselschadeproces uit handen!

 

Jaap Eerdmans

Jaap Eerdmans

Uw letselschade advocaat

Jaap Eerdmans studeerde Rechten aan de Universiteit van Utrecht en begon daarna al snel als letselschadecoördinator bij Woudsend Verzekeringen. In 2002 is hij in Amsterdam beëdigd als advocaat. Hij ging daarna direct aan de slag als letselschade advocaat en behaalde drie postacademische opleidingen:

 • LSA/Grotius specialistenopleiding Personenschade
 • Grotius specialistenopleiding Onderneming & Aansprakelijkheid
 • Grotius specialistenopleiding Arbeidsrecht
 • Eerdmans Advocatuur staat voor openheid, oprechtheid en een praktische aanpak. Als het moet procedeert Eerdmans Advocatuur door tot de hoogste rechter.

   

  Waarom Eerdmans Advocatuur?

  • Voldoet aan de strenge eisen van het LSA-keurmerk
  • Optimale belangenbehartiging
  • Heldere en persoonlijke communicatie

  Afspraak inplannen

  Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

  shortcodeCommand = [bono_form]
  Ochtend
  Middag
  Avond

  Specialismen

  Medische fouten
  Verkeersongevallen
  Bedrijfsongevallen
  • Geweldsdelicten
  • Productiefouten

  Werkgebied

  Purmerend, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Lelystad, Zeewolde en omgeving.

  Hoofdvestiging