085 - 580 40 54

Letselschade advocaat nodig in Purmerend?

Schadevergoeding eisen in Purmerend

Als u letselschade heeft door andermans toedoen, heeft u in veel gevallen recht op een slachtoffervergoeding. De hoogte van de schadeclaim die u kunt indienen voor de lichamelijke of psychische letselschade die u heeft opgelopen, hangt af van de aard en ernst van de letselschade. Uw letselschade advocaat zal u bij zowel ernstige als minder ernstige gevallen van letselschade vol overgave steunen om voor u de schadevergoeding te verkrijgen waar u recht op heeft. Wij dienen voor u een schadeclaim in, waarin de kostenposten worden vermeld die u door de tegenpartij vergoed wilt hebben.

Het indienen van een schadeclaim

Wanneer u ons inschakelt bij het indienen van een schadeclaim voor uw letsel, zal eerst bewezen moeten worden dat iemand anders aansprakelijk is voor de schade. Wij zullen voor u bewijzen verzamelen omtrent de toedracht van het ongeval en zullen de omvang van uw schade voor u vaststellen. Indien wij iemand anders aansprakelijk kunnen stellen voor uw schade, zullen wij uw schade verhalen op de aansprakelijke partij of zijn/haar verzekeraar.

Smartengeld

Als u ook psychische schade heeft opgelopen, komt u in aanmerking voor smartengeld. Deze vergoeding is ter compensatie van bijvoorbeeld een opgelopen trauma of blijvende littekens. We vertellen u graag over uw mogelijkheden als het gaat om smartengeld.

Omdat iedere vorm van letselschade weer anders is, is ook een schadeclaim altijd verschillend. De schade is te bepalen door te kijken wat er is veranderd in uw situatie voor en na het ongeluk. Wat kunt u na het ongeluk niet meer? Of wat kunt u na het ongeluk slechter dan ervoor? Zo kunt u bijvoorbeeld een schadevergoeding aanvragen voor de inkomsten die u misloopt als u minder kunt werken. Als wij in Purmerend of in de omgeving van Purmerend een schadeclaim voor u indienen, zorgen we voor een maximale vergoeding.

 

Jaap Eerdmans

Jaap Eerdmans

Uw letselschade advocaat

Jaap Eerdmans studeerde Rechten aan de Universiteit van Utrecht en begon daarna al snel als letselschadecoördinator bij Woudsend Verzekeringen. In 2002 is hij in Amsterdam beëdigd als advocaat. Hij ging daarna direct aan de slag als letselschade advocaat en behaalde drie postacademische opleidingen:

 • LSA/Grotius specialistenopleiding Personenschade
 • Grotius specialistenopleiding Onderneming & Aansprakelijkheid
 • Grotius specialistenopleiding Arbeidsrecht
 • Eerdmans Advocatuur staat voor openheid, oprechtheid en een praktische aanpak. Als het moet procedeert Eerdmans Advocatuur door tot de hoogste rechter.

   

  Waarom Eerdmans Advocatuur?

  • Voldoet aan de strenge eisen van het LSA-keurmerk
  • Optimale belangenbehartiging
  • Heldere en persoonlijke communicatie

  Afspraak inplannen

  Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

  shortcodeCommand = [bono_form]
  Ochtend
  Middag
  Avond

  Specialismen

  Medische fouten
  Verkeersongevallen
  Bedrijfsongevallen
  • Geweldsdelicten
  • Productiefouten

  Werkgebied

  Purmerend, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Lelystad, Zeewolde en omgeving.

  Hoofdvestiging