0299 - 79 92 46

Letselschade advocaat nodig in Purmerend?

Betrokken bij een verkeersongeval in Purmerend?

In de loop der jaren zijn er vele verkeersmaatregelen genomen om de veiligheid van de diverse soorten weggebruikers te verhogen. Ook de auto-industrie doet een duit in het zakje door steeds veiligere modellen te ontwikkelen. Hoewel deze vooruitgang zeker positieve invloed heeft op de verkeersveiligheid, vinden er nog vele verkeersongevallen plaats.

Niet elk verkeersongeval loopt af met ernstige gevolgen, maar het kan voorkomen dat de slachtoffers lichamelijke of psychische beperkingen overhouden aan een verkeersongeval. Als u zelf niet aansprakelijk bent voor een verkeersongeval en u woonachtig bent in Purmerend of de omgeving van Purmerend, vindt u bij De Letselschade Raetsman een letselschadespecialist die u juridische hulp kan verlenen bij uw zaak na een verkeersongeval.

Schade na een auto-ongeluk

In de regio Purmerend is ons advocatenkantoor uw specialist op het gebied van schadeclaims die lichamelijk en psychisch letsel vergoeden. Een verkeersongeval kan u door lichamelijk letsel beperken in uw handelen. Door bijvoorbeeld een whiplash is het mogelijk dat u tijdelijk niet meer kunt werken of, in een erger scenario, nooit meer kunt werken. Dit is ook het geval bij psychologische schade na een verkeersongeval. Een verkeersongeval kan diepe mentale wonden achterlaten. Het vergoeden van psychische schade wordt smartengeld genoemd. Neem voor meer informatie contact op met uw letselschade advocaat in Purmerend en de omgeving van Purmerend.

Rob Vermeeren

Rob Vermeeren

Uw letselschade advocaat

Heeft u letsel opgelopen bij een ongeval in het verkeer, tijdens werk, sport of op school? Door medische fouten of bij geweld? Neem contact op met De Letselschade Raetsman en we zullen er alles aan doen om uw schade vergoed te krijgen, zodat u uw leven weer op kunt pakken.

Met het ASP lidmaatschap van mr. R.H. Vermeeren heeft De Letselschade Raetsman zich verplicht geen zaken voor verzekeraars te zullen doen en alleen op te treden voor slachtoffers van letselschade. De toelatingseisen zijn nog strenger dan bij de LSA en het lidmaatschap biedt de mogelijkheid tot voortdurende bijscholing op specifieke slachtofferaspecten bij letselschade.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Kosteloos advies
  • Optimale belangenbehartiging
  • Heldere en persoonlijke communicatie

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialismen

• Medische fouten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Werkgebied

Purmerend, Edam, Volendam, Middenbeemster, Monnickendam, Oosthuizen, De Rijp, Zaandam, Zaanstad, Wormer en Wormerveer.

Hoofdvestiging

Menu Title