085 - 580 40 54

Letselschade advocaat nodig in Purmerend?

Betrokken bij een verkeersongeval in Purmerend?

In de loop der jaren zijn er vele verkeersmaatregelen genomen om de veiligheid van de diverse soorten weggebruikers te verhogen. Ook de auto-industrie doet een duit in het zakje door steeds veiligere modellen te ontwikkelen. Hoewel deze vooruitgang zeker positieve invloed heeft op de verkeersveiligheid, vinden er nog vele verkeersongevallen plaats.

Niet elk verkeersongeval loopt af met ernstige gevolgen, maar het kan voorkomen dat de slachtoffers lichamelijke of psychische beperkingen overhouden aan een verkeersongeval. Als u zelf niet aansprakelijk bent voor een verkeersongeval en u woonachtig bent in Purmerend of de omgeving van Purmerend, vindt u bij Eerdmans Advocatuur B.V. een letselschadespecialist die u juridische hulp kan verlenen bij uw zaak na een verkeersongeval.

Schade na een auto-ongeluk

In de regio Purmerend is ons advocatenkantoor uw specialist op het gebied van schadeclaims die lichamelijk en psychisch letsel vergoeden. Een verkeersongeval kan u door lichamelijk letsel beperken in uw handelen. Door bijvoorbeeld een whiplash is het mogelijk dat u tijdelijk niet meer kunt werken of, in een erger scenario, nooit meer kunt werken. Dit is ook het geval bij psychologische schade na een verkeersongeval. Een verkeersongeval kan diepe mentale wonden achterlaten. Het vergoeden van psychische schade wordt smartengeld genoemd. Neem voor meer informatie contact op met uw letselschade advocaat in Purmerend en de omgeving van Purmerend.

 

Jaap Eerdmans

Jaap Eerdmans

Uw letselschade advocaat

Jaap Eerdmans studeerde Rechten aan de Universiteit van Utrecht en begon daarna al snel als letselschadecoördinator bij Woudsend Verzekeringen. In 2002 is hij in Amsterdam beëdigd als advocaat. Hij ging daarna direct aan de slag als letselschade advocaat en behaalde drie postacademische opleidingen:

 • LSA/Grotius specialistenopleiding Personenschade
 • Grotius specialistenopleiding Onderneming & Aansprakelijkheid
 • Grotius specialistenopleiding Arbeidsrecht
 • Eerdmans Advocatuur staat voor openheid, oprechtheid en een praktische aanpak. Als het moet procedeert Eerdmans Advocatuur door tot de hoogste rechter.

   

  Waarom Eerdmans Advocatuur?

  • Voldoet aan de strenge eisen van het LSA-keurmerk
  • Optimale belangenbehartiging
  • Heldere en persoonlijke communicatie

  Afspraak inplannen

  Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

  shortcodeCommand = [bono_form]
  Ochtend
  Middag
  Avond

  Specialismen

  Medische fouten
  Verkeersongevallen
  Bedrijfsongevallen
  • Geweldsdelicten
  • Productiefouten

  Werkgebied

  Purmerend, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Lelystad, Zeewolde en omgeving.

  Hoofdvestiging