0299 - 79 92 46

Letselschade advocaat nodig in Purmerend?

Whiplash opgelopen bij verkeersongeval in Purmerend?

Bij een verkeersongeval, maar ook bijvoorbeeld door een ongelukkige val op de trap, kan nekletsel ontstaan in de vorm van een whiplash. Een whiplash ontstaat wanneer het hoofd een onverwachte, harde zwiepende beweging maakt naar voren, achter of opzij ten opzichte van de romp. Hierdoor rekken de aanwezige spieren en banden dusdanig op dat klachten ontstaan, en raken zenuwen in dit gebied ontregeld.

De gevolgen van een whiplash zijn zeer vervelend, u kunt nog jarenlang last houden van dit letsel en de klachten variëren zeer. Naast de klassieke whiplash klachten en symptomen, zoals pijn in de nek en hoofd uitstralend naar de omliggende lichaamsdelen waaronder schouders, armen en rug is er een breed scala aan klachten bij een whiplash trauma.

Whiplash schadevergoeding

De gevolgen van een whiplash kunnen verstrekkend zijn. De meeste klachten zullen na een tijdje afnemen en ten slotte verdwijnen, maar van bepaalde klachten kunt u nog jarenlang last houden. Wellicht kunt u hierdoor niet meer (volledig) werken, maakt u ziektekosten door bezoeken aan specialisten en fysiotherapeuten of kunt u uw hobby’s niet meer uitvoeren. Heeft u een whiplash opgelopen door toedoen van een ander? Dan kunt u de geleden schade verhalen op de aansprakelijke partij. In Purmerend en omgeving helpt De Letselschade Raetsman u hier graag bij. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Rob Vermeeren

Rob Vermeeren

Uw letselschade advocaat

Heeft u letsel opgelopen bij een ongeval in het verkeer, tijdens werk, sport of op school? Door medische fouten of bij geweld? Neem contact op met De Letselschade Raetsman en we zullen er alles aan doen om uw schade vergoed te krijgen, zodat u uw leven weer op kunt pakken.

Met het ASP lidmaatschap van mr. R.H. Vermeeren heeft De Letselschade Raetsman zich verplicht geen zaken voor verzekeraars te zullen doen en alleen op te treden voor slachtoffers van letselschade. De toelatingseisen zijn nog strenger dan bij de LSA en het lidmaatschap biedt de mogelijkheid tot voortdurende bijscholing op specifieke slachtofferaspecten bij letselschade.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Kosteloos advies
  • Optimale belangenbehartiging
  • Heldere en persoonlijke communicatie

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialismen

• Medische fouten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Werkgebied

Purmerend, Edam, Volendam, Middenbeemster, Monnickendam, Oosthuizen, De Rijp, Zaandam, Zaanstad, Wormer en Wormerveer.

Hoofdvestiging

Menu Title