085 - 580 40 54

Letselschade advocaat nodig in Purmerend?

Whiplash opgelopen bij verkeersongeval in Purmerend?

Bij een verkeersongeval, maar ook bijvoorbeeld door een ongelukkige val op de trap, kan nekletsel ontstaan in de vorm van een whiplash. Een whiplash ontstaat wanneer het hoofd een onverwachte, harde zwiepende beweging maakt naar voren, achter of opzij ten opzichte van de romp. Hierdoor rekken de aanwezige spieren en banden dusdanig op dat klachten ontstaan, en raken zenuwen in dit gebied ontregeld.

De gevolgen van een whiplash zijn zeer vervelend, u kunt nog jarenlang last houden van dit letsel en de klachten variëren zeer. Naast de klassieke whiplash klachten en symptomen, zoals pijn in de nek en hoofd uitstralend naar de omliggende lichaamsdelen waaronder schouders, armen en rug is er een breed scala aan klachten bij een whiplash trauma.

Whiplash schadevergoeding

De gevolgen van een whiplash kunnen verstrekkend zijn. De meeste klachten zullen na een tijdje afnemen en ten slotte verdwijnen, maar van bepaalde klachten kunt u nog jarenlang last houden. Wellicht kunt u hierdoor niet meer (volledig) werken, maakt u ziektekosten door bezoeken aan specialisten en fysiotherapeuten of kunt u uw hobby’s niet meer uitvoeren. Heeft u een whiplash opgelopen door toedoen van een ander? Dan kunt u de geleden schade verhalen op de aansprakelijke partij. In Purmerend en omgeving helpt Eerdmans Advocatuur B.V. u hier graag bij. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Jaap Eerdmans

Jaap Eerdmans

Uw letselschade advocaat

Jaap Eerdmans studeerde Rechten aan de Universiteit van Utrecht en begon daarna al snel als letselschadecoördinator bij Woudsend Verzekeringen. In 2002 is hij in Amsterdam beëdigd als advocaat. Hij ging daarna direct aan de slag als letselschade advocaat en behaalde drie postacademische opleidingen:

 • LSA/Grotius specialistenopleiding Personenschade
 • Grotius specialistenopleiding Onderneming & Aansprakelijkheid
 • Grotius specialistenopleiding Arbeidsrecht
 • Eerdmans Advocatuur staat voor openheid, oprechtheid en een praktische aanpak. Als het moet procedeert Eerdmans Advocatuur door tot de hoogste rechter.

   

  Waarom Eerdmans Advocatuur?

  • Voldoet aan de strenge eisen van het LSA-keurmerk
  • Optimale belangenbehartiging
  • Heldere en persoonlijke communicatie

  Afspraak inplannen

  Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

  shortcodeCommand = [bono_form]
  Ochtend
  Middag
  Avond

  Specialismen

  Medische fouten
  Verkeersongevallen
  Bedrijfsongevallen
  • Geweldsdelicten
  • Productiefouten

  Werkgebied

  Purmerend, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Lelystad, Zeewolde en omgeving.

  Hoofdvestiging